22/07/2024
Shqipëri

Zbulohet se kush e publikoi videon e dhunës në Pallatin Mbretëror

  Prokuroria e Tiranës, ka njoftuar nisjen e hetimeve për rastin e “dhunës në familje” të denoncuar nga princ Leka Zogu, ndaj ish-vjehrrit Gjergji Zaharia dhe ish-gruas Elia Zaharia.

  Gjithashtu, prokuroria ka njoftuar se do të hetojë edhe lidhur me videon e konfliktit, e cila u publikua në media ditën e djeshme, ku shfaqet Elia Zaharia dhe princ Leka Zaharia.

  Sipas Prokurorisë, videoja është dërguar në Prokurorinë e Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë, pasi është bërë publike në media, ndërsa shton se zarfi ku ka qenë prova ka qenë i mbyllur.

  Kjo nënkupton se personi që fshihet pas këtij profili, është një lidhje e afërt me princin Leka dhe nuk ka fare simpati për Elian që e quan “Zonja Drama”.

   

   

  “El Kod” e ka publikuar videon pak minuta, pasi në media doli lajmi për dhunën mes Elias dhe Lekës dhe kërkesën për “Urdhër Mbrojtje”.