13/04/2024

Familja

Familja

Familja Femina Shtatzëna Voglushët

Një mami dhe beb i shëndetshëm: Këshilla të arta për gratë shtatzëna

Gjatë shtatzënisë, ju dhe bebi juaj keni nevojë për sasi të konsiderueshme vitaminash dhe lëndë ushqyese prandaj është e nevojshme të merren që në fillim vitamina prenatale dhe ushqyerja në mënyrë të shëndetshme. Është e nevojshme ushqyerja me ushqime  të pasura me folate , hekur, calcium, vitaminë  D dhe omega 3. Hekuri duhet të jetë

Lexo më shumë