11/07/2024

Femina

Femina

Femina Lajme

Muaji sensibilizues kundër Kancerit Kolorektal, çfarë është tumori i zorrës së trashë

Marsi kudo në botë është muaj sensibilizimi kundër Kancerit Kolorektal apo tumorit të zorrës së trashë. Për të 15 vit radhazi Spitali Amerikan i bashkohet Colorectal Cancer Alliance,  në një fushatë sensibilizuese, informuese, ndërgjegjësuese, diagnostikuese për të përcjellë informacionin e duhur në popullatë për  moshat e rrezikuara, në mënyrë që sëmundja të diagnostikohet në kohë të

Lexo më shumë
Familja Femina Shtatzëna Voglushët

Një mami dhe beb i shëndetshëm: Këshilla të arta për gratë shtatzëna

Gjatë shtatzënisë, ju dhe bebi juaj keni nevojë për sasi të konsiderueshme vitaminash dhe lëndë ushqyese prandaj është e nevojshme të merren që në fillim vitamina prenatale dhe ushqyerja në mënyrë të shëndetshme. Është e nevojshme ushqyerja me ushqime  të pasura me folate , hekur, calcium, vitaminë  D dhe omega 3. Hekuri duhet të jetë

Lexo më shumë