20/07/2024

Opinione

Opinione

Lajme Opinione

Tik-Tok platformë për paligjshmërinë? Fuga: Nuk vret teknologjia, vret njeriu

Akademiku Artan Fuga thotë se histeria e shoqërisë ndaj Tik-Tok është qesharake dhe pa asnjë bazë. Sipas tij nuk është teknologjia ajo që vret, por është njëri dhe mënyra se si ajo përdoret. “Nuk vret teknologjia, asnjëherë. Kur vjen dhe dëgjon zëra nga njerëz që konsiderohen ekspertë në fusha të ndryshme por nuk janë dhe

Lexo më shumë