20/07/2024
Maqedoni

Orhan Murtezani do të jetë ministër i Euro Integrimeve

    Orhan Murtezani do të jetë Ministër i ri i Shoqërisë së Informatikë

    Zëdhënësi i koalicionit VLEN nga rradhët e partisë Alternativa, Orhan Murtezani do të jetë Ministër i Euro Integrimeve në përbërjen e re qeveritare.

    Burime të afërta nga Alternativa kanë bërë të ditur lajmin për Zëri.mk.

    Nga atje thonë se Murtezani do të jetë kuadri i tyre në Qeveri dhe do të menaxhojë me Ministrinë e Euro Integrimeve të Maqedonisë së Veriut.