19/04/2024

Teknologji

Teknologji

Teknologji

A funksionon vërtetë teknika me oriz për tharjen e celularit?

Nëse iPhone juaj laget, mos e thani duke e vendosur në një qese me oriz, këshillon klientët kompania Apple. Pavarësisht popullaritetit të teknikës, ekspertët kanë paralajmëruar prej kohësh kundër përdorimit të saj, me teste që sugjerojnë se nuk funksionon, shkruan BBC. Dhe tani i njëjti gjigant teknologjik ka publikuar një udhëzues që informon përdoruesit se

Lexo më shumë