11/07/2024
Botë

Shpëtojnë për mrekulli 400 pasagjerë, momenti kur rrufeja godet avionin

    Ky është momenti tronditës kur një aeroplan me 400 persona që fluturonte nga Vankuveri në Londër u godit nga rrufe të dielën. Aeroplani Boeing 777 i Air Canada u godit nga rrufeja e fuqishme pak pas nisjes nga aeroporti i Vankuverit, Kanada, të dielën. Incidenti, i cili u kap në video nga një vëzhgues i avionit, nuk rezultoi në viktima dhe avioni ishte në gjendje të vazhdonte fluturimin e tij dhe të ulej siç ishte planifikuar në aeroportin Heathrow të Londrës.

    Videoja befasuese është realizuar nga simpatizanti i aviacionit Ethan West, i cili po studion për t’u bërë pilot. Rrufeja goditi sheshin e avionit dhe vazhdoi drejt tokës.

    https://www.instagram.com/p/C4OPyl_N-lN/?igsh=MTF2djFvb3JqOTRuMQ==