21/06/2024
Lajme Maqedoni

VLEN lë jashtë listave Kumanovën, Bekim Qoku nga ky koalicion ka vetëm një FOTO

    Listat e kandidatëve të deputetëve shpeshherë sjellin probleme brenda partive. Mësohet se pakënqësi ka dhe te VLEN në Kumanivë për shkak të listave.

    Tre kandidatët për deputet në zonën 2 nuk janë nga Kumanova me këtë kuptohet se Kumanova nuk do të përfaqësohet në parlamentin e Maqedonisë në 2024 – 2028 nga opozita shqiptare gjegjësisht nga VLEN.

    Gjithashtu bëhet me dije se para finalizimit tël istave do të ketë largime masive nga VLEN në Kumanovë, të cilët pritet që t’ i bashkohen Frontit Europian.

    VLEN ka lënë jashtë Kumanovën dhe si duket e vetmja gjë që Bekim Qoku do të ketë nga ky koalicion është kjo fotografi.