20/04/2024
Lajme Maqedoni

VLEN lë jashtë listave Kumanovën, Bekim Qoku nga ky koalicion ka vetëm një FOTO

Listat e kandidatëve të deputetëve shpeshherë sjellin probleme brenda partive. Mësohet se pakënqësi ka dhe te VLEN në Kumanivë për shkak të listave. Tre kandidatët për deputet në zonën 2 nuk janë nga Kumanova me këtë kuptohet se Kumanova nuk do të përfaqësohet në parlamentin e Maqedonisë në 2024 – 2028 nga opozita shqiptare gjegjësisht

Lexo më shumë