21/07/2024
ShowBiz

VIDEO/ Sara e thotë troç: Ia prek Bardhit çdo natë t*stikujt

  “Burrëria” e Bardhit ka qenë shpesh herë temë diskutimi brenda në shtëpinë e Big Brother Vip. Së fundmi Roza i ka thënë  Bardhit që nuk është burrë. Në mbrojtje të tij ka dalë partnerja e tij Sara e cila i është drejtuar moderatores duke  ia bërë të qartë që s’duket t’i flasë partnerit të saj në atë lloj mënyre dhe me atë fjalor, shkruan news33.tv

  Pjesë nga biseda:

  Roza: Që ti më përmend mua te Bardhi sa herë do ti tregosh paburrërinë. I thua s’ke mbrojtur të dashurën tënde  

  Roza: Po patjetër, patjetër  

  Sara: T*stikuj kam ia kam prek unë, i ka.  

  Roza: I ke prek? 

  Sara: Po i kam prek unë çdo natë dhe ka.

  Sara: Nuk i thuhet një burri nuk ke t*stikuj. Burrërin e ka treguar në disa vende që i di vetëm unë. Nuk mund ti thuash ti atij që s’ke mbrojtur të dashurën tënde dhe s’ke t*stikuj.