19/04/2024
Uncategorized

Truke për një makeup perfekt

  Ka shumë produkte të shtrenjta për makeup-in nga kompanitë më me emër që i reklamojnë ato në mënyrat e duhura që t’i bëjnë vajzat të besojnë se nuk mund të jetojnë pa to.

  Por në fakt nuk ka shumë nevojë për to, sepse ka miliona imitime që kushtojnë më pak, dhe me aftësitë tuaja për të bërë make up do jetë shumë e lehtë t’ja dilni edhe pa produkte të shtrenjta

  Dritare.net sot ju sjell 10 truket më të lehta, por shumë të dobishme  për t’ju ndihmuar në rutinën tuaj të mëngjesit.

   

  Aplikoni fshehësit në një trekëndësh

  Përdor furça të ndryshme për ta vënë mirë buzëkuqin

  Përdoreni këtë teknikë për sytë