19/04/2024
Lajme Maqedoni

Të lidhur me Rusinë dhe aktivistë të “Ruski Centar”, Bilall Kasami prezanton me krenari prurjet e reja

    Kaltrina dhe Haris Sefuli, janë dy ë rinjtë që i janë bashkuar Lëvizjes Besa. Ka qenë vetë Bilall Kasami ai i cili prezantoi Kaltrinën dhe Harisin.

    Mirëpo, deri këtu duke në rregull, por ajo që ka na ka ërënë në sy është fakti se më të rinjtë e Lëvizjes Besa kanë lidhje me Rusinë, shkruan news33.tv.

    Sipas asaj që mediat raportojnë Harisi dhe Kaltrina janë diplomuar në Rusi dhe sikur të mos mjaftonte vetëm ky fakt, Haris Sefuli të ëmën e ka me prejardhje nga Rusia.

    Përveç asaj, Harisi dhe Kaltrina kanë marrë pjesë edhe në organizimet e zhvilluara nga “Qendra Ruse” në Shkup, si dhe kanë marrë fletë mirënjohje nga këto organizata, shkruan news33.tv.