17/04/2024
Lajme Maqedoni

Të lidhur me Rusinë dhe aktivistë të “Ruski Centar”, Bilall Kasami prezanton me krenari prurjet e reja

Kaltrina dhe Haris Sefuli, janë dy ë rinjtë që i janë bashkuar Lëvizjes Besa. Ka qenë vetë Bilall Kasami ai i cili prezantoi Kaltrinën dhe Harisin. Mirëpo, deri këtu duke në rregull, por ajo që ka na ka ërënë në sy është fakti se më të rinjtë e Lëvizjes Besa kanë lidhje me Rusinë, shkruan

Lexo më shumë