09/07/2024
Botë Lajme

Publikohet fotoja e fundit e Navalnyt nga arkivoli i hapur!

    Një foto është publikuar nga funerali i Navalnit, ku trupi i tij shihet i shtrirë në një arkivol. Trupi i tij është mbuluar me lule, ndërsa fytyra e tij është lënë e pambuluar.

    Mes thirrjeve të “Navalny”, një numër vajtuesish shtynë barrierat e kontrollit të turmës në një përpjekje të dukshme për të ndjekur procesionin e varrimit të figurës së opozitës Alexey Navalny.
    Ceremonia mortore ka mbaruar dhe kortezhi është larguar nga Kisha e Ikonës së Nënës së Zotit ‘Shuar hidhërimet e mia’.

    Trupi i Alexey Navalny ka mbërritur në varrezat e Borisovsky në Moskë.