22/07/2024
Lajme Maqedoni

Me këngën e MC Kreshës Artan Grupi i dërgon selam “Arben Turmeninstanit”, “ Izet Afrikanit: Ju më shihni në ëndërr loqkomana!

  Artan Grupi ka zgjedhur disa rreshta të cilat këndohen dhe dihen përmendësh nga të gjithë. Me këngën e Mc Kreshës “Semafori”, Grupi u ka dërguar selam, Arben Taravarit, Izet Mexhitit.

  Postimi i plotë i Grupit:

  Hey MC Kresha

  Po foli True story

  Qaty t’majt te semafori

  Money Heist ju hini njoni

  Shuma afro nje milioni

  Mos u alarmoni moni, se alarmi s’boni

  200-inshet te verdha kallbllak i thirri minioni

  Kënga Semafori me tekstin shumë të qëlluar iu dedikohet: Bill Rusit, Izet Afrikanit, Afrimi nuk e din as vet prej ku o se o habit, Arben Turkeminstanit, edhe njonit që s’ia din askush emrin, për krejt dashninë ❤️ dhe që mi sollën dhe dhuruan nga shoktë e tyre ruso-aziatiko-afrikan. A e dini atë, mungesa ime vërehet më shumë se prezenca juaj, unë edhe kur s’jam, ju më shihni n’ëndërr loqkomana, kiss e keni!