09/07/2024
Kosovë Lajme

Haziri për qeverisjen e VV-së në Gjilan: Mirësevini në Komunën e Skandaleve

  Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, vazhdon me kritika ndaj qeverisjes komunale në Gjilan nga Lëvizja Vetëvendosje.

  Ai thotë se për tri vjet qeverisje nga ana e LVV-së në Gjilan, janë regjistruar skandale financiare, skandale në prokurim, në transparencë, në punësime etj.

  Ai komunën e Gjilanit e quan, “komunë të skandaleve” për shkak të qeverisjes atje.

  Postimi i tij i plotë:

  Tash kur kemi hyrë në vitin e 3-të të qeverisjes së LVV-së në komunën e Gjilanit, vazhdohet ende me animacione dhe 3D projektet.

  Ndërsa në realitet kemi:

  – Skandale financiare ( investimet kapitale )

  – Skandale me punësimet me kontrata në vepër

  – Skandale në Prokurim ( kurdisjet e tenderëve )

  – Skandale në transparencë (përjashtimi nga përfitimi i granteve i komunës së Gjilanit)

  – Skandale në punësim (punësime familjare dhe partiake)

  – Skandale në shpërndarje të granteve në Kulturë, Zhvillim Ekonomik dhe Bujqësi

  – Skandale në ato pak punë të bëra (rruga Gjilan – Kllokot)

  – Skandal me mosfunksionimin dhe mosmirëmbajtjen e Fshatit Social në Zabel

  – Skandal me projektet e hyrje-daljeve të qytetit

  – Skandal me stadiumin e qytetit

  – Skandal, Skandal, Skandal…

  Mirë se vini në Komunën e Skandaleve!

  Leave a Reply