17/04/2024
Kosovë Lajme

Vetëvendosja, partia më e pasur shqiptare në Kosovë, ja sa shkojnë të ardhurat e LVV

Lëvizja Vetëvendosje duket se është partia shqiptare më e pasur në Kosovë. Sipas raportit financiar të publikuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ky subjekt politik ka pasuri ku përfshihet toka, objekte, pajisje, pasuri të patundhshme dhe pasuri tjera, që shkojnë në vlerë 121 mijë e 779 euro. Ndërsa pasuri në llogari bankare apo para, llogariten

Lexo më shumë
Kosovë Lajme

Haziri për qeverisjen e VV-së në Gjilan: Mirësevini në Komunën e Skandaleve

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, vazhdon me kritika ndaj qeverisjes komunale në Gjilan nga Lëvizja Vetëvendosje. Ai thotë se për tri vjet qeverisje nga ana e LVV-së në Gjilan, janë regjistruar skandale financiare, skandale në prokurim, në transparencë, në punësime etj. Ai komunën e Gjilanit e quan, “komunë të skandaleve” për shkak të qeverisjes atje.

Lexo më shumë