30/05/2024
Maqedoni

Zgjedhjet 2024/ Presion ndaj votuesve, dy persona shoqërohen në polici

    Sot zhvillohen zgjedhjet Presidenciale dhe Parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

    Ekipi i Klan Maqedoni në terren ka vërejtur se dy persona janë paraqitur në polici për presion ndaj votuesve.

    Sipas informacioneve të Klan M, bëhet fjalë për personat me inciale A.H dhe V.M në shkollën Petar Zravkovsksi të cilët janë shoqëruar në polici.