30/05/2024
Maqedoni

Voton Talat Xhaferi në fshatin e tij të lindjes

    Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka hedhur votën e tij në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare që po mbahen atje.

    Xhaferi ka votuar në Forinë të Gostivarit, në fshatin ku ka lindur.

    Ndryshe, mbi 1.8 milion persona janë në listën zgjedhore me të drejtë vote për zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

    Ky numër është për 1033 më i lartë se personat në listën zgjedhore për zgjedhjet presidenciale. Qytetarët brenda vendit do të mund të votojnë në 3480 vendvotime.