20/04/2024
Lajme Maqedoni

SONDAZHET: “Fronti Evropian” lë mbrapa VLEN, në avantazh të madh

    Nëse zgjedhet do të bëheshin sot koalicioni VLEN do të pësonte një humbje të madhe. Nga sondazhet e zhvilluara rezlton se koalicioni “Fronti Evropian” është shumë para nga ai “Vlen”.

    Siç e shihni dhe në grafikë koaliciono opozitar VLEN merr 2.5 % të votave një shifër e cila është shumë larg atyre të deklaruara nga pjesëtarët e këtij koalicioni.