22/05/2024
Lajme Maqedoni

Shqiptarja nga Haraçina që synon Parlamentin e Brukselit

    Tani me edhe zyrtarisht eshte shpallur data e 9 qershorit 2024 si ditë e zgjedhjeve Federale në Bruksel, ku Luiza Duraki, një vajzë e cila vjen nga Haraçina e Shkupit është renditur në numrin 4 në listën zgjedhore Federale Belge dhe duke e parë renditjen dhe vendin e rëndësishem që i kanë dhënë kjo vajzë i ka gjasat e pakontestueshme të fitoj në këto zgjedhje, shkruan Open-TV.

    Luizes i dëshirojmë shume suksese dhe fitore më 9 Qershor 2024.