21/06/2024
Lajme Maqedoni

Sela: Deri të premten do të mbahet Kuvendi Qendror dhe vendimi përfundimtar

    “Kuvendin qendror do ta mbajmë deri të premten, të enjten ose të premten dhe aty do të vendoset”, kështu u shpreh Sela këtë mbrëmje i ftuar në TV21.

    Paraprakisht, Sela tha se është ezauruar tema për lista të përbashkëta dhe se për momentin nuk mund të zbatohet as vendimi – ASH-ja të shkojë e vetme në zgjedhje, kjo pasi siç thotë, ende nuk ka një vendim nga Gjykata.