22/07/2024
Magazina

Një ish-fitues dhe një finalist, dy banorë të rinj futen të shtunën në Big Brother Vip Albania

    Dera e shtëpisë së “Big Brother Vip Albania 3” do të trokasë dy herë këtë të shtunë dhe konkurrentët do të mirëpresin dy banorë të rinj.

    Fituesi i “Big Brother 3”, që bëri për vete publikun me lojën e tij të nxehtë, do të provojë këtë herë të triumfojë në formatin VIP të këtij reality show.