19/06/2024
Lajme Maqedoni

Naim Bajrami uron besimtarët myslimanë: Fuqia hyjnore e Zotit është gjithandej rreth nesh

    Naim Bajrami ka uruar besimtarët myslimanë për Natën e Kadrit.

    “Le të jetë kjo Natë e Kadrit një kujtesë se fuqia hyjnore e Zotit është gjithandej rreth nesh, gjithmonë duke na vëzhguar dhe duke na bekuar me mundësi të pafundme për të bërë mirë në këtë botë”, shkruan Bajrami.