22/07/2024
Shqipëri Uncategorized

Miliona euro për ta ekzekutuar, shuma e “çmendur” që është paguar për të vrarë Ervis Martinajn

    Gazetari Ferdinand Dervishi ka folur për të shumëkërkuarin e drejtësisë, i zhdukur që prej gushtit të 2022, Ervis Martinaj.

    Dervishi tha se janë paguar 3 milionë euro për eleminimin e tij, ndonëse pikëpyetja e madhe është se kush i ka paguar dhe cili është fati i Martinajt.

    “Në Shqipëri kanë qenë më të ulëta se 10 mijë euro për njerëz të kategorisë së fundit. Për Vis Martinaj janë paguar deri në 3 milionë euro. Kjo histori është shumë përvëluese. Kemi një ministër që e pyesin gazetarët dhe nuk jep dot përgjigje. Është një histori përtej fuqisë së ministrit. Janë të përfshira disa grupe kriminale. Dhe bëhet fjalë çështje realisht përtej fuqive të ministrave dhe drejtorëve. Policia ka qenë prapa me këtë ngjarje”, tha Dervishi.