18/06/2024
Lajme Maqedoni

Ish myftiu i Strugës që mblidhte vota për BDI dhe Merkon i shtrëngon duart me Arben Tavarin, i bashkohet koalicionit VLEN

    Ish-myftiu i Strugës, Salim Sulejmani, i cili më herët ishte mbështetës i flaktë i BDI-së ka shtrënguar duart me Arben Taravarin.

    Pavarësisht se deri më herët mblidhte vota për BDI-në dhe Ramiz Merkon, sot del në mbështetje të koalicion opzitar VLEN.