30/05/2024
Maqedoni

Grubi: Nesër Tetova bëhet epiqendra e Bashkimit Europian, mos e leni pa ardhë!

    Zëvendëskryeministri Artan Grubi në një status në facebook, ka bërë thirrje për një grumbullim masiv në Tetovë, ku pritet të mblidhen dhjetëra mijëra njerëz në shenjë mbështetjeje për integrimin europian të vendit. Ngjarja, e cila do të zhvillohet nesër, do të shënojë një moment historik për rajonin, ku bashkë me këngëtarin e njohur Ilir Shaqiri, do të nderohet dëshmori Mujdin Aliu dhe do të shpallet një fitore simbolike europiane. Nga Struga deri në Likovë, të gjithë janë të ftuar të bashkohen në këtë ngjarje të madhe, e cila jo vetëm që do të vulosë aspiratat europiane të vendit, por edhe do të shërbejë si një platformë për të demonstruar solidaritetin dhe unitetin ndërmjet qytetarëve. Zëvendëskryeministri Grubi ka theksuar rëndësinë e votimit për numrin 4️⃣, si një votë për Europën dhe kundër ndikimit të Rusisë, duke u bërë thirrje qytetarëve të zgjedhin një të ardhme të përbashkët europiane.