20/05/2024
Maqedoni

Fronti Europian sonte në sheshin Maqedonia në Shkup do të mbaj Tubim Qendror

    ronti Europian sonte do të mbaj Tubimin Qendror në sheshin Maqedonia në Shkup.

    Tubimi do të filloi nga ora 20:00 dhe për të njejtin është paralajmëruar spektakël i madh.

    Zëvendëskryeministri, Artan Grubi përmes disa postimeve në faqen e tij zyrtare në Facebook ka bërë thirrje tek të gjithë qytetarët që të bashkohen në tubim, dhe nga ai shesh të jehoi zëri i shqiptarëve.