30/05/2024
Maqedoni

Fillojnë sharjet etnike ndaj shqiptarëve të Maqedonisë nga VMRO, anëtarja e Mickosit nuk kursehet ndaj Llogës

    Pa çka se VMRO akoma nuk është betuar për qeverinë e re, sharjet dhe ofendimet ndaj shqiptarëve kanë filluar. Ka qenë anëtarja e VMRO-DPMNE-së, Tomovska Slavica, ajo e cila nuk ka kursyer publikisht sharjet ndaj ministrit të Drejtësisë, Krenar Llogës.

    Slavica, e cila është e diplomuar për juri dhe aktualisht punon në Gjykatë, i njeh mjaft mirë ligjet dhe të drejtat e njerëzve, por kjo nuk e pengon që të lëshojë një lumë sharjesh drejt personave të tjerë, e në këtë rast “pre” e saj ka qenë ministri Lloga.