30/05/2024
Maqedoni

Arbër Ademi: Do të dorëzojmë padi penale për rivotimet

    BDI është mbledhur sot në Reçicë të Vogël.

    Pas koordinimit, Arbër Ademi nga kjo parti ka bërë të ditur se do të dorëzojnë padi penale për rivotimet e shpallura nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor pas shqyrtimit të parashtresave të VLEN-it dhe VMRO-DPMNE-së.