20/05/2024
Maqedoni

Dibran Hoxha: Më habitë lëvizja e Taravarit

    Kundër takimit Mickoski – Taravari ka dalë edhe analisti nga Kosova, Dibran Hoxha që në debatet e përditshme që janë zhvilluar në televizione të ndryshme ka mbajtur anën e Taravarit dhe opozitës shqiptare.

    Nga takimi dhe lëvizja e Taravarit ka mbetur edhe ai i habitur.

    “Më habitë lëvizja e Taravarit! Shpresoj pa koordinim!”, ka shkruar Hoxha!