20/04/2024
Lajme Maqedoni

BDI me kandidatë për deputetë në njësitë 3 dhe 4, ja emrat?

    Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) do të garoj me kandidatë edhe në njësitë zgjedhore 3 dhe 4, ku kryesisht garojnë partitë maqedone.

    Siç mëson INA në njësinë e 3-të zgjedhore bartës do jetë Adnan Ismaili, pronari i Logos-A dhe profesor universitar.

    Ndërsa në njësinë e 4-të zgjedhore do të prijë Artan Grubi ose ndonjë emër tjetër. Emri i këtij të fundit po lakohet si kandidat në njësinë e parë zgjedhore.