20/04/2024
ShowBiz

Më shumë humbje, PRTOKALLI drejt mbylljes

  Duket se mbrëmjet e së dielës nuk do të jenë më njësoj për familjet shqiptare që mblidheshin para ekranit për të shijuar mes të qeshurash “Portokalli”.

  Kjo pasi “show” i madh që prej vitesh shfaqet në ekran, pritet të mbyllet në fund të sezonit. “CNA.al” shkruan se kontratat e stafit përfundojnë në muajin qershor dhe mësohet se, fëmijët e të Dritan Hoxha, kanë vendosur ta mbyllin këtë “show”.

  Emisioni humoristik duket se do të mbyllet, kjo pasi realizimi i “Portokalli” ka shumë kosto dhe në fund del me humbje. Me mbylljen e spektaklit të madh, duket se Top Channel do të sjellë një tjetër emision tip kabaret që do të ketë më pak shpenzime.

  Jo vetëm “Portokallia”, më herët “dyert e humorit” i ka mbyllur dhe “Klanifornia” e “Al Pazar”.

  “Al Pazar” përfundoi në dhjetor të 2023-shit, “Klanifornia” nuk rifilloi në sezonin e ri të shtatorit, por përfundoi në fundin e pranverës së vitit të shkuar dhe kjo për të njëjtën arsye ashtu si dhe “Portokallia”.

  Duket se pagesat e aktorëve, veshjet, skenografia sjellin më shumë kosto se fitime dhe kjo gjë çon në mbylljen e spektakleve të humorit.