20/04/2024
Lajme Maqedoni

Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela bashkë në Frontin Evropian! Sela i thotë PO koalicionit!

    Në mbledhjen e mbajtur nga Kuvendi Qendror i ASh-së së Ziadin Selës, me 115 vota “pro” dhe 1 “kundër”, është sjell vendimi – të shkohet në zgjedhjet me Frontin Eruopian. Oferta është që Selës t’i jepen 5 deputetë, mirëpo emrat e kandidatëve deputeteve do të caktohen tutje.  Të shtunën në ora 20:30 do të nënshkruhet në Gostivar marrëveshja mes ASH-së së Seles dhe BDI-së, respektivisht Frontit Europian.