20/05/2024
Lajme Maqedoni

“VLEN nuk ka përmendur në asnjë moment ndryshimet Kushtetuese”, Kush po gënjen, Afrim Gashi apo Misckoski?

    Afrim Gashi sot për mediat kanë deklaruar se ata janë garancë për Ndryshimet Kushtetuese në vend pas Qeverisjes së re, mirëpo tjetër ka thënë Hristijan Mickoski.

    Teksa bëri me dije se koalicioni i radhës do të jetë VMRO- DPMNE-së dhe VLEN, ai theksoi se ata nuk ia kanë përmendur në asnjë moment ndryshimet kushtetuese.

    “A do të formoni qeveri edhe nën kushtin për ndryshime kushtetuese? Me BDI-në nuk kemi qëllim të jemi…Me VLEN? Unë nuk kam dëgjuar që VLEN ka kusht të tillë”, tha ai.