30/05/2024
Maqedoni

Vijnë mërgimtarët nga Austria për “UÇK” dhe Frontin Europian

    Janë nisur qindra mërgimtarë mga Austria për të votuar për UÇK-në dhe Frontin Eruopian. S
    “Diaspora fuqishëm me UÇK-në dhe Frontin Evropian që nesër do të shënojë fitoren historike” thuhet në njoftimin e tyre.

    Deri nesër pritet të arrijnë shumë mërgimtarë nga Gjermania, Italia, Zvicra dhe Austria për të dhënë votën për Forntin Europian.