19/06/2024
Shqipëri

VIDEO/ Meta hipën në strukturën gjigande metalike: Përshëndetje për ata që menduan se u ngjita me helikopter

    Ilir Meta ka hipur sërish mbi strukturën metalike, me të cilën u bë viral në rrjetet sociale.

    Ka qenë vetë kreu i Partisë së Ilirisë që ka publikuar videon në rrjetet sociale për të treguar se nuk u ngjit aty me helikopter.

    ‘Faleminderit” Bashkisë së Tiranës që ndjek aktivitetet e mia sportive dhe që më në fund u kujtua ta lyejë me bojë të bardhë kuadratin e hekurit tek kodrat e kryeqytetit! Një përshëndetje edhe për të gjithë ata që herën e parë menduan se isha ngjitur këtu me helikopter”, shkruan Meta.