20/06/2024
Maqedoni

Stojçevska: Është lokalizuar zjarri në Sallën Universale! Nuk ka viktima

    Ministrja e Kulturës, Bisera Kostadinova Stojçevska tha se tashmë është lokalizuar zjarri në Sallën Universale në Shkup, përcjell TV21. Stojçevska tha se fatmirësisht nuk ka viktima nga zjarri.

    “Atë që e shohim tani është se zjarri tashmë është lokalizuar, është shuar. Kërkoj që të gjitha institucionet të reagojnë shpejt. Apeloj që shpejt të zbardhen arsyet për zjarrin që ndodhi dhe apeloj që mos të shpërndahen spekulime, nuk ka viktima, nuk ka të vdekur. Objekti ka qenë i zbrazur, është bërë dëm material që shumë shpejt do të përcaktohet se sa është dëmi”, tha Stojçevska.