19/06/2024
Maqedoni

VIDEO/ I kishte ndihmuar nënën para 15 vitesh, qytetari nga Kumanova me lot në sy falënderon Bujar Osmanin: Nuk do ta harroj kurrë atë të mirë

    Një nga qytetarët e Kumanovës i ka dalë para kandidatit për president, Bujar Osmanit, dhe i ka shprehur mirënjohjen e tij.

    Pas 15 vitesh, kur Osmani e ndihmoi për nënën e tij, qytetari nuk ia ka harruar këtë të mirë duke e falënderuar edhe njëherë para të gjithë atyre që po e mbështesin Osmanin në rrugën drejt fitores.

    “Nuk ta harroj kurrë atë të mirë”, dëgjohet ti thotë qytetari Osmanit, shkruan news33.tv.