30/05/2024
Maqedoni

Tetovari rreh gruan

    Më 01.05.2024 në orën 20.30 në Tetovë, efektivët e policisë nga SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personin R.D. (49) nga Tetova, duke vepruar sipas raportit të mëparshëm nga gruaja e tij 42-vjeçare se ai e kishte sulmuar fizikisht në shtëpinë e tyre familjare dhe se ai ishte përpjekur që të sulmonte fizikisht vajzën e tyre të mitur. Ai është mbajtë në stacionin policor të Tetovës për procedura të mëtejshme dhe kundër tij do të përgaditet parashtresë përkatëse