22/05/2024
Maqedoni

Tateshi tallet me opzitën: Nga LEN u bën VLEN nga VLEN në MLEN

    Anëtari i Aleancës për Shqiptarët, Bekim Tateshi është tallur me opozitën shqiptare. Sipas Tateshit, opozita shqiptare  filloi nga LEN më pas u bë VLEN dhe tash janë bë MLEN.

    Filluan me LEN,
    pastaj LEN+AT+VV u bon VLEN,

    pastaj VLEN-VV+MICKOVSKI u bon MLEN,

    lere krejt se S’VLEN.