22/05/2024
Lajme Maqedoni

Zeqirja Ibrahimi i VLEN-it kërcënon shqiptarët: Pas 8 Majit do ju vendosim pranga

  “Ju do të keni në duar vetëm pranga” kështë ka kërcënuar sot Zekirja Ibrahimi sekretari gjeneral i Aletrantivës dhe koaliconit VLEN.

  “Ta dini se pas 8 majit pozicionet do të ndryshojnë dhe ju do të jeni në opozitë. Koalicioni VLEN tashmë e ka në tavolinë marrëveshjen për qeverinë e re.
  E pastaj, kur nuk do ta keni në dorë policinë, DAP-in (UJP), policinë financiare e inspektoratet, në duar do të keni vetëm pranga” ka shkruar mes tjerash në një status në proflin e tij në Facebook Zeqirja Ibrahimi sekretar i përgjithshëm i Alternativës dhe koalicinit VLEN.

   

   

  Ndryshe, Zeqirja Ibrahimi thuhet se është shkaktar i provokimit në kuvendin e Maqedonisë me 27 Prill,  ku këndoi himnin kombëtar për të provokuar masën maqedonase jashta Kuvendit dhe më pas,  huliganët maqedonas e rrahën, Ziadin Selën.