22/05/2024
Maqedoni

Taravari godet Mexhitin: VLEN nuk ka nevoj për njerës si Nevzat Bejta

    I pyetur në ClickPlus në TV21 se a ka nevojë VLEN- për këta figura, Taravari me përgjigje:

    “VLEN-i ka nevojë për votuesin i cili ka votuar disa herë dhe ka gabuar. Për funksionarë për të cilët ekzistojnë shumë pikëpyetje, nuk ka nevojë. A për votuesin, për qytetarët po se po”.