21/06/2024
Maqedoni

Takimi Xhaferi – Begaj: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë të përkushtuara për integrimin euroatlantik

    Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot në kuadër të pjesëmarrjes në Forumin ndërkombëtar për gra, paqe dhe siguri në Prishtinë, Republika e Kosovës, realizoi një takim me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj.

    Në takim u shpreh kënaqësi për dialogun e vazhdueshëm politik ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, si dhe zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe mes dy vendeve. Bashkëbiseduesit e theksuan përkushtimin e të dyja palëve për marrëdhënie të mira fqinjësore.