22/05/2024
Botë

SKANDAL NË SPITAL/ Mjeku kryente marrëdhënie seksuale në sallën e operacionit ndërsa pacientët prisnin jashtë

  Një mjek që filmonte veten duke bërë seks me gra në operacionin e tij, ndërsa pacientët uleshin jashtë në dhomën e pritjes, i ka dhënë fund karrierës së tij.

  Dr Tom Plimmer, 40 vjeç, i dërgoi një koleges së tij video pornografike të xhiruara në dhomën e operacionit në Swindon. Dr Plimmer, i cili u shfaq në emisionin First Dates në Channel 4 në vitin 2018, ftoi dy gra që ai njohu online në sallën e operacionit për të kryer marrëdhënie seksuale gjatë orarit të punës. Ai bëri seks me të paktën gjashtë gra në në sallën e operacionit, ndërsa pacientët e tjerë prisnin në dhomën e pritjes.

  Ai u shpall më herët fajtor për masturbim gjatë operacionit, duke ecur me pantallonat e zhveshur, duke e detyruar infermieren të vendoste dorën në vende intime etj. Infermierja ka deklaruar në gjyq se ajo filloi një miqësi shumë të çiltër me Dr Plimmer. Por që nga marsi i vitit 2018, ai i besoi asaj për varësinë e tij ndaj seksit dhe ndau rreth 5000 mesazhe telefonike me të.

  Një mesazh thoshte: A mund t’ju them një sekret? Ti je e preferuara ime. Dr Plimmer i tregoi asaj 197 foto dhe video të tij duke bërë seks me gra të tjera, tha Gjykata e Mjekëve Duke dhënë dëshmi në seancën e Shërbimit të Gjykatës së Praktikave Mjekësore (MPTS) në Mançester, ai u kishte kërkuar falje ish-dashnorëve dhe pacientëve të tij për sjelljen e tij ‘të neveritshme’.

  Tom Day, avokati që përfaqëson Dr Plimmer, tha në seancën dëgjimore: Unë me respekt parashtroj se ai nuk paraqet rrezik për pacientët dhe nuk ka asnjë dëmtim mbi këtë bazë. Rreziku i rikthimit është i ulët. Nëse ai do të punonte, do t’i duheshin kushte për ta mbështetur.

  Kryetarja e panelit, Claire Lindley, vendosi që aftësia fizike e Dr Plimmer për të praktikuar aktualisht është e dëmtuar për shkak të sjelljes së keqe.

  Ata ende nuk kanë marrë një vendim se çfarë dënimi do të vendosin ndaj Plimmer. Ai do të përballet me sanksionin në një datë që do të caktohet.

  Ai tha në seancën dëgjimore se po shërohet, duke marrë ilaçe dhe duke marrë pjesë në Sex Addicts Anonim. Dr Plimmer këmbënguli se ai kurrë nuk kishte kaluar asnjë kufi me pacientët dhe e krahasoi veten me aktorin tragjik të Friends, Matthew Perry i cili ishte i varur nga droga.