20/06/2024
ShowBiz

Skandal/ Erika gjuan Klaudian për Buçin (VIDEO)

    Gjate puntatës së sotme në emisionin Përputhen teksa po zhvillohej takimi i Muratit me Eriken, kjo e fundit kalon në ofendime me Klaudian duke e quajtur nje vajze shumë të ulet që kalon sa në një djalë tek tjetri. Klaudia i ka kerkuar llogari për fjalet që ajo i tha , ngriti zerin dhe Erika papritur e gjuajti tek dora .

    Pjesë nga debati:
    Shiko videon