20/06/2024
Maqedoni

Siljanovska, tubim me qytetarët në Karposh

    “Do t’i kthej zyrat popullore, që të mbaj fjalim, jo një herë para Vitit të Ri si “babagjyshe”, por sa herë që më duhet t’i adresoj interesat tuaja, duhet të di se çfarë është ajo që ju dhemb dhe që ju shqetëson. Shpresoj që një përbërje e përgjegjshme e deputetëve do të më dëgjojë. Nëse qeveria propozon ligje që janë në kundërshtim me kushtetutën, e para, do të paralajmëroj në mënyrë të denjë dhe kulturore, pra në mënyrë femërore më pas do të përdor veton. Nëse dështon vetoja, do të bëj nismë para Gjykatës Kushtetuese. Ndërkohë, mund të protestoj edhe me qytetarët nëpër rrugë, anëtarët e mi të Këshillit gjyqësor nuk do të jenë marioneta partiake, do të jenë juristë të lartë!”, tha Gordana Siljanovska, kandidate për presidente.