19/06/2024
Lajme Maqedoni

Salim Sulejmani, hoxha i shkarkuar nga BFI-ja për korrupsion!

    I rikujtojmë qytetarët struganë se Salim Sulejmani, nga Struga, është hoxha i shkarkuar nga Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë së Veriut.

    E ritheksojmë se ai është hoxha i vetëm që është shkarkuar nga Bashkësia Fetare Islame, për shkak të korrupsionit dhe shumë problemeve të tjera që i ka shkaktuar kësaj organizate.

    Jo vetëm, hoxha në fjalë ka shkaktuar edhe pakënaqësi të madhe edhe te xhemaati, sepse janë keqpërdorur mjetet e tyre, mjetet e gurbetqarëve, të cilët punojnë me nder dhe duan përparim, për qytetarët dhe për besimtarët në veçanti.
    Vota për Salimin është votë e gabuar!