30/05/2024
ShowBiz

Pas “të hëngsha p****”, Françeska vazhdon me gafat: Jeni shkër****** (VIDEO)

  Banorja e Big Brother VIP, Françeska ka bërë xhiron e rrjeteve sociale, pas një ngatërrese gjatë bisedës me Eglës, që është keqkuptuar nga banorët e tjerë.

  E teksa ishin duke biseduar, Françeska iu drejtua Eglës duke i thënë “Të hëngsha prillin unë ty. Kjo fjalë banorëve iu dëgjua ndryshe, duke shkaktuar të qeshura mes banorëve.

  Këtë herë Françeska ka bërë një tjetër gafë, duke u thënë banorëve: “jeni shkërdhaçka”. Franceska, e cila prej disa vitesh jeton në Londër, duket se nuk e di kuptimin e kësaj fjale, dhe ua thotë disa herë banorëve të tjerë.

  Pjesë nga diskutimi në oborr:

  Françeska: Egla nuk është ashtu?

  Juli: Si është?

  Françeska: Shkërdhaçkë

  Egla: Shkërdhatkë, është korçare

  Françeska: Egla më ka thënë se është ajo që bën gjalpin.

  Egla: Bravo ajo është, thuaje me zë të lartë

  Françeska: Tani kështu jeni ju, si shkërdhaçka. Një, dy i njëjti muhabet