19/06/2024
Lajme Maqedoni

Osmani del me video emotive: Nga ëndrrat fëmijërore deri te suksesi në diplomacinë multilaterale (VIDEO)

    Ëndrrat e një fëmije të lindur e rritur në Seravë të Shkupit, i cili vjen nga një familje me mundësi të vogla. Si prejardhja dhe vendbanimi ishin përcaktues të fatit. Çka ndikoi ta merr drejtimin e shkencave mjekësore… dhe shumë momente emotive nga jeta e tij personale dhe rrugëtimi deri te kryesuesi i OSBE-së, si dhe afërsia me Shtëpinë e Bardhë në Uashington e takimin me Entoni Blinken.

    Shiko videon